2015. november 10., kedd


Az ősz részben a természeti károk miatti ügyfél és biztosító közötti viták, részben az ingatlan adásvételek miatti viták fő időszaka.

Hasonlóan nehéz helyzetet tud teremteni a szomszéd telken zajló irodaépítés, épületfelújítás!
Tűzeset, belvíz kárai csak a költségek biztos ismeretében kezelhetőek jól!  Présház, családi ház az őszi, gyors esőknek eshet könnyen áldozatául.


A károk veszélye esetei mellett említést érdemelnek a zöld lakásfelújítások költségvetéseinek ellenőrzései, vagy az energiatakarékos házara adott változó építési árajánlatok költségszakértői véleményezése, kontrollja.
Túlépítések a szomszéd telekről, kerítés rongálások, vagy éppen egy feltöltött nyaraló telek miatti szigetelési gyengeségek példákat jelentenek azon bosszúságok közül, amivel a tulajdonos könnyen találja magát szembe.

Üdülő városokban, kieső nyaraló helyeken nehezen találnak ügyfeleink megbízható szolgáltatásokat.

Épületek felújításának kontrollálása az építési költségszakértőkkel lehetséges.


Lakástulajdonosok, üdülő tulajdonosok, nyaraló építők számára a LOÉSZ  támogatásával egész évben Budapest szívében biztosítunk ügyfélszolgálatot jogvitáikhoz, káraikhoz!

Szakértőink a jogsérelem feldolgozása után az egész országban készítenek költségszakértői  szakvéleményeket, vagy permegelőző költségszakértői véleményeket!

Minden biztosítóval összefüggő peres ügy előfeltétele a tárgyilagos költségszakértői vélemény!  


Vitarendezés bírósági per kiváltására gyakran igényli az objektív költségszakértői helyszíni szemlét, szakvéleményeket!


Irodánk szakértői a zöld beruházások, energiatakarékos felújítások költségeinek szakértését is végzik.

Rossz felújítás, rossz építkezés, sok hiba - ebből lesz a nehéz ár vita és ár per!

Építkezés ha elromlik, a sok hiba után jön a valós és komoly családi ügy! Több család élete mehet tönkre egy rosszul sike...