2016. április 3., vasárnap

Mennyibe kerül egy munka, egy építkezés? Költségszakértők szakvéleményei kivitelezői, vagy tulajdonosi vitákban!


Súlyos és komoly ügye egy családnak, ha új építésű lakásban reped a fal, új építésű házban penészedések, gombák jelentkeznek.

Súlyos a vita az összegek miatt és a kijavítások többlet költségei miatt!Felszólító levelek, szóbeli megkeresések idején az építkezés hibái, ingatlanok felújításának hibái legfontosabb kérdése: Mennyibe kerül az anyag és munka egy független szakértelemmel meghatározva?!

Magyarországon elérhetőek a profi költségszakértők, régebben árszakértők, akik a vitákat az egyoldalú számoktól a reális és szakszerű összegekig segítik!Költségszakértőként vállaljuk meglévő épületek és mérnöki létesítmények szakértői vizsgálatát, korszerűsítésükre, vagy átalakításukra vonatkozó szaktanácsadással, árak és költségek (Mi és mennyi?) költségszakértői vélemény készítésével.


 A teljes épület, ház, nyaralóépítés körében épületek felmerült munkáinak és anyagainak felmérését elvégezzük, melyről szakvéleményben adatbázisok bevonásával megvalósíthatósági tanulmányokat is készítünk, mind műszaki, mind gazdaságossági szempontok figyelembevételével.

Családokon belül történt építkezések későbbi elszámolási jogvitáiban a költségszakértő szerepe magasra értékelhető.
Építésügyi szakértés, Igazságügyi szakértés, Költségszakértés, Költségvetések készítése, Kivitelezések utólagos szakvéleményezése, Projekt finanszírozás – tanácsadás, Tendereztetés, peres ügy előkészítése alatti költségütemezések elkészítése.

Építőipari szerződésekkel kapcsolatos jogvitákban, szemlével szakértett épülethibák helyreállíthatósága és költsége szakértői tanúként való tevékenység. 

Keressen minket bizalommal!

Megrendelés építéskor, építés előtt! E+HOME szolgáltatás család részére!

Építés előtt , fizetés előtt – Árak – nyitvatartás, családok építés előtt, régi ház előtt! Mai otthon ügyei  sok változatosságot mutatn...