2016. július 3., vasárnap

Építés vitái, építkezés ügyei, ha a barátságnak vége a megrendelő és vállalkozó között!


Számos beruházás - különösen vidéken - emberi barátságok, ismerősi viszonyok között alakul ki.


Egy nem jó (viták tapasztalatait előre egyezségre elő nem készítő) kivitelezői szerződésen 10-20 éves barátságok fordulhatnak súlyos jogvita oldalára!

Elvégzett munka, át nem vett elszámolási ütemezett pénzösszeg könnyen vált ki komoly indulatokat!Kivitelezés ügyei egyik nagy csoportja a pénzügyi ütemezés - műszaki készültség súlyos vitái!

Irodánk szakmai munkájának egyik fő tevékenysége a pártatlan, permegelőző helyszíni szemle és építési költségszakértői munka!

Erre épül fel utána a profi kivitelezési jogvitarendezés, a bírósági perek kiváltása építési jogvitákban!
Építés, kivitelezés közben a viták könnyen kialakulnak !Szerződés és megvalósult építés, annak anyag és díj szakvéleményezése részünkről megteremti a reális egyezség, bírósági per elkerülése jogi lehetőségét.


Hasonlóan a kivitelezői jogvita esetéhez, a megrekedt ingatlanfejlesztés, ingatlanberuházás előkészítő kivitelezései is komoly ügyeket jelentenek telek eladó és befektető cégek között.

Ma erre budai kertvárosi övezetekben van példa.Hogyan számolható el a telekfeltöltés, kerítés kiépítése, út aszfaltozása?Szakértői munkánkkal a vitában állók pártatlan és reális adatokat kapnak, melyet már megbízás előtt kölcsönösen elismert vitarendezési adatnak fogadhatnak el.


Ekkor a durva összegek vitája nem kíván sok ügyvédi munkát, nem kell a bírósági tárgyalásokon bizonygatni.Kivitelezői jogvitáiban keresse irodánkat - kerülje el bírósági ügyeket!Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés csak előzetesen egyeztetve a kitűzött időpontban!
Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)


Rossz felújítás, rossz építkezés, sok hiba - ebből lesz a nehéz ár vita és ár per!

Építkezés ha elromlik, a sok hiba után jön a valós és komoly családi ügy! Több család élete mehet tönkre egy rosszul sike...