2016. december 27., kedd

Kivitelezés peres ügye! Építkezés miatt vita!

Pályázatok, saját megtakarítások fordulnak bele új üzemekbe, épületekbe - Magyarország számára ez fontos és kívánatos folyamat, piaci gyakorlat!

(Energiatakarékos családi házakon végzett felújítások, új boltok, orvosi rendelők stb.)Építkezés azonban nem az állványok felállításával, az erőgépek felvonulásával kezdődik el - ha igen annak a vége gyakorta súlyos károk és jogvita!


Megrekedt beruházásnál, félbemaradt épületnél nincs drágább dolog!
Kivitelezés bonyolult folyamat!  Jó ezt előre meggondolni!
A beruházási vita jobb, ha az első, előkészítő szakaszban derül ki!

Megrendelő számára a részletes és szakmailag átgondolt kivitelezési szerződés a későbbi vitáknál létfontosságú!Építtető és kivitelező között vita gyorsan, a profi és piaci alapon zajló ADR jogvita rendezésben rendezhető.


E- építési napló pontos vezetése és követése, független műszaki ellenőrzés, alapos kivitelezési szerződés, vitát kizáró pénzügyi ütemezés és teljesítés segítségével csökkenthető az építtető és kivitelező közötti viták száma.Ne várja meg a bírósági pereskedést!
Nehezíti a megrendelők dolgát, hogy szakemberhiány, megbízható építési vállalkozók hiánya vált jellemzővé 2016-ra!Gazdasági viták – műszaki hibák – építés közbeni költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) 
Építési szakértők – közgazdászok - profi jogvita rendező mediátorok - jogászok – jogvédők – ügyvédek – építési költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei: 06-706-599-327! (munkaidőben)
Megrendelés építéskor, építés előtt! E+HOME szolgáltatás család részére!

Építés előtt , fizetés előtt – Árak – nyitvatartás, családok építés előtt, régi ház előtt! Mai otthon ügyei  sok változatosságot mutatn...